Over ons en het TFY-team

Even voorstellen | Ons team

OVER ONS EN HET TFY-TEAM

Together for YOU

Bij Together for YOU sport je in groepsverband. Dus geen grote sportschool, niet thuis voor een scherm, geen nodeloze faciliteiten. In een gezellige, intieme omgeving trainen en ontspannen we samen – met andere enthousiastelingen en ons gezellige team! Persoonlijkheid, kwaliteit en een fijne sfeer staan bij ons centraal, evenals zorgvuldige en enthousiaste begeleiding. Wil je méér weten over ons en het TFY-team, lees dan snel verder!

TEAM

Onze enthousiaste medewerkers

KIM (instructrice Fiësta en Yoga / algemeen)

Mijn naam is Kim Smits en ik ben trotse oprichter van Together for YOU (TFY), dat ik begin 2019 (samen met Henryk, Mandy en Demi) ben gestart. In 2020 is Anke erbij gekomen. Het werk voor TFY, met deze waardevolle mensen om me heen, is een droom die uitkomt. Naast TFY ben ik actief met Challenge Uden, waar ik mensen begeleid als gewichtsconsulent. En tenslotte werk ik ook nog bij FiTNEZZplaza in Oss.

Ik zit sinds 2011 in het vak. Ik gaf al vele soorten lessen en heb heel wat uurtjes in de fitness gestaan. Wat heb ik al veel mooie mensen mogen zien, begeleiden en lesgeven!

Waarom ik het lesgeven zo leuk vind? Het is mijn passie om cursisten met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Onze lessen zijn zoveel méér dan alleen sport: genieten van de muziek, je fitter voelen dankzij het bewegen, inspannen en ontspannen tegelijk, even een moment voor jezelf en dát samen met elkaar. Gezond worden en blijven, zonder moeite omdat het zo leuk is…

Ik geef de lessen ClubFiësta (met Demi) en ClubYoga (met Mandy en Anke), naast veel regelwerk achter de schermen. Dus heb je vragen, stel ze me dan gerust. En wil je méér weten over ons en het TFY-team, kijk dan lekker rond op deze en alle andere pagina’s!

MANDY (instructrice Yoga)

Mijn naam is Mandy Kuijs. Ik geef ClubYoga sinds 2016. In 2015 heb ik de kans gekregen om les te gaan geven en de opleiding te gaan volgen en ik ben in januari 2016 geslaagd voor ClubYoga Instructor. ClubYoga opzich is een belevenis, wat ik graag wil delen met anderen. Dat komt dus goed van pas in de lessen! Verder leer ik mensen graag bij over houdingen, ritme en andere zaken omtrent de lessen. Ik heb heel veel plezier in de les en in het lesgeven, zeker als iedereen er uiteindelijk blij en enthousiast van wordt. Het is soms wel hard werken, omdat er meer bij komt kijken dan mensen vaak denken. Het is dus niet alleen maar een les draaien, maar ook een goede voorbereiding is zeer belangrijk. Tijdens het lesgeven ben je ook met zoveel meer bezig dan alleen de choreografie of de houding van posities.

Naast het lesgeven heb ik zelf ook nog een druk leven. Ik werk 40 uur per week bij Eurofins in Barneveld en ik heb ook nog hobby’s die up-to-date moeten blijven, haha.

Je zult mij zowel bij de ClubYoga als bij de ClubFiësta zien (steuntje in de rug)! Mocht je vragen hebben, dan mag je mij altijd een berichtje sturen of aanspreken! Wil je méér weten over ons en het TFY-team, kijk dan verder op deze en alle andere pagina’s!

DEMI (instructrice Fiësta)

Mijn naam is Demi Kuijs en ik ben één van de instructrices van ClubFiësta bij Together for YOU. Ik ben 23 jaar oud en ik studeer biologisch- en medisch laboratoriumonderzoek in Nijmegen. Ik geef al sinds 2014 les in ClubFiësta, maar nu dus in ons eigen bedrijfje.

ClubFiësta is voor mij een leuke manier van inspanning waar de tijd altijd supersnel voorbij vliegt. Voor mij is het lesgeven meer een hobby dan een sport. Ik vind het superleuk om te doen! Het is ook altijd mooi om te zien hoe de mensen in de les progressie maken, vaak al na een paar lessen. Verder spreekt de muziek mij ook enorm aan. Juist de combinatie van de leuke up-beat ritmes en gezellige Spaanse sfeer.

Je zult me dus voornamelijk zien bij de ClubFiësta, maar soms ben ik ook achter de schermen bij ClubYoga aanwezig. Heb je nog vragen? Dan hoor ik het natuurlijk graag! Als je méér wilt weten over ons en het TFY-team, check dan de rest van deze site!

ANKE (instructrice Yoga)

Mijn naam is Anke van den Elsen en ik ben heel trots dat ik jullie mag vertellen dat ik sinds kort ook teamlid ben van Together for YOU.

Zelf ben ik in 2017 begonnen met ClubYoga. Het leek mij leuk om te proberen als afwisseling van de andere actieve lessen toendertijd in de sportschool, maar het bleek intensiever dan ik had verwacht en daardoor vond ik het steeds leuker en werd ik enthousiaster. Het is een echte work-out en daarnaast is het ook nog goed voor mijn houding. Het werkt ontspannend, maar bovenal is het ook heel gezellig samen met jullie allemaal!

Naast de Yoga werk ik sinds enkele maanden als jeugdarts op het consultatiebureau en scholen in Helvoirt en Vught.

Als je vragen hebt, dan kun je natuurlijk altijd even bij me langskomen of een berichtje sturen. Méér weten over ons en het TFY-team? Ook mijn collega’s stellen zich voor op deze pagina!

HENRYK (administratie / algemeen)

Mijn naam is Henryk Mikołajczyk en ik ben een trots teamlid van Together for YOU. De meesten van jullie zullen mij vooral rond zien lopen tijdens de lestijden. Vaak help ik met alles installeren, klaar zetten en naderhand weer opruimen van o.a. onze muziekinstallatie. Daarnaast ben ik voornamelijk bezig met de administratie/boekhouding en het organiseren van alles achter de schermen. Ook ondersteun ik de meiden graag waar nodig. En… Vind ik het natuurlijk hartstikke leuk om een praatje te maken met iedereen!

Zelf ben ik in 2017 met ClubYoga begonnen om wat ontspanning te vinden en daarbij mijn spieren te versterken. Aangezien ik een kantoorbaan heb moet ik mijn beweging buiten mijn werk zoeken. Dankzij yoga kan ik mijn hobby’s beter beoefenen en heb ik veel minder last van mijn rug.

Naast TFY heb ik zelf nog een druk leven. Zo werk ik minimaal 38 uur per week bij DAF Trucks N.V in Eindhoven als RVG Auditor. Dit houdt in dat ik terugkoopcontracten van vrachtwagens controleer. Ook ga ik regelmatig hardlopen en train ik thuis d.m.v. krachtoefeningen, maar duiken is toch wel mijn allergrootste hobby. Ten slotte reis ik graag.

Mochten jullie vragen hebben, dan zijn jullie van harte welkom!