Groepslessen Battle

Battle | Together for YOU

Groepslessen Battle
Wat houdt het in?

De groepsles Battle is een geweldige vechtsport-workout van 60 minuten op contrasterende muziek. Technieken uit verschillende vechtsporten, zoals karate, kickboksen, kungfu en capoeira, nemen je mee in de ultieme vechtervaring. Dynamische trap- en stoottechnieken worden afgewisseld met hartslag verhogende elementen en spierversterkende oefeningen voor zowel boven- als onderlichaam. Je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Is Battle voor mij?

ClubJoy Battle is ideaal voor iedereen die met vechtsporttechnieken aan zijn fysieke en mentale fitheid wil werken. Tijdens de intense lessen daag je jezelf uit, terwijl je toch je eigen grenzen verlegt. Jong, oud, man, vrouw, beginner of sporter: met ClubJoy Battle werkt iedereen aan zijn eigen persoonlijke doelen.

Hoe ziet een Clubjoy Battle les eruit?

De ClubJoy Battle training kenmerkt zich door een Oosterse sfeer gecombineerd met Westerse snelheid. Je leert alle trappen en armtechnieken voordat je het laatste gevecht aangaat. De muziek zal je leiden: een stevig ritme wordt afgewisseld met kalme klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen tijdens de volgende trap of stoot. De uitdagende training, sfeer en mindset die het Verre Oosten geeft, helpt je te ontsnappen aan de stress van alledag.

Meedoen met een proefles of aanmelden?

Lijkt het jou wel iets? Doe gewoon een keertje mee! Een proefles is altijd gratis en zonder verplichtingen. Gebruik hiervoor het digitale formulier op deze pagina.

Of… hebben wij je al meteen helemaal enthousiast gemaakt voor ons programma? Download dan direct ons aanmeldformulier. Vul het volledig in en stuur het per mail retour aan ons. Na ontvangst nemen wij dan direct contact met je op!

  • Verbetering van uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en spierkracht

  • Inspirerende muziek, motiverende coach en leuke vechtsporttechnieken

  • Positief effect op je energieniveau, lichaamsbouw en zelfvertrouwen

  • Afwisselend, dynamisch en zeer uitdagend door de opbouw van de les

  • Jij bepaalt zelf de intensiteit van jouw training

  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

  • Je verbrandt ongeveer 500 calorieën tijdens de les

Tijden en locatie Battle

Wij geven de ClubBattle lessen momenteel op 1 locatie

Lestijden

09:30u tot 10:30u

Locaties

ZATERDAGEN
’De Schakel’ in Volkel

Gratis proefles Battle!

Hoe heb je ons gevonden?

Waarom je mee moet doen