Groepslessen Zumba

Fiësta & Dance | Together for YOU

Groepslessen Zumba / Fiësta / Dance
Wat houdt het in?

Dit programma is voor iedereen die van dansen houdt en al swingend een volledige workout wil. Bij Together for YOU noemen we deze lessen Fiësta (of ClubFiësta omdat wij werken met de kwaliteitsprogramma’s van ClubJoy). Feitelijk is Fiësta een samensmelting van Zumba en Dance.

Tijdens onze aanstekelijke les swingen we samen heerlijk op diverse Latijnse muziek. Maar ook de stoere moves laten we aan bod komen! Dankzij de afwisseling tussen de rustige klanken en de opzwepende beats ontstaat een sportieve en geweldig gezellige sfeer. En die sfeer wordt natuurlijk nóg beter dankzij de kundige en enthousiaste instructrices en… jullie!

Fiësta is een feestje!

De groepslessen Zumba / Fiësta / Dance zijn een perfecte training voor een beter figuur, goede conditie én het ontwikkelen van je ritmegevoel. En doordat we in een groep dansen, ontstaat een gezellige sfeer. Wij zeggen altijd: “Fiësta is een feestje!”… en al onze cursisten beamen dat, les na les!

Voor iedereen, op elk niveau

Onze enthousiaste instructrices zien erop toe dat jij altijd kunt meedoen op jouw eigen niveau. Het uitgangspunt van onze lessen is, dat we met twee instructrices lesgeven. Als je beginner bent, of bijvoorbeeld heel eventjes wat rustiger aan wilt doen tijdens de les, volg je gewoon de eenvoudige(re) pasjes van de ene instructrice. En de andere instructrice volg je als je langzaamaan begint te groeien en jezelf nog meer wilt uitdagen.

Op deze manier kan de hele groep tegelijk les krijgen én kun je jezelf blijven uitdagen tot jouw uiterste.

Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, ongeacht geslacht of niveau. Kom gewoon heerlijk genieten van de muziek, de dansmoves en de sfeer. Dat sporten een feest kan zijn, bewijzen wij elke week opnieuw. En…. je gaat met een boost aan positieve energie terug naar huis!

Meedoen met een proefles of aanmelden?

Lijkt het jou wel iets? Doe gewoon een keertje mee! Een proefles is altijd gratis en zonder verplichtingen. Gebruik hiervoor het digitale formulier op deze pagina.

Of… hebben wij je al meteen helemaal enthousiast gemaakt voor ons programma? Download dan direct ons aanmeldformulier. Vul het volledig in en stuur het per mail retour aan ons. Na ontvangst nemen wij dan direct contact met je op!

IK WORD LID!
  • Verbetering van conditie, kracht en je figuur

  • Moves met veel impact op BBB-zone (buik, billen, benen)

  • Verbetering van grove motoriek en ritmegevoel

  • Je verbrandt ongeveer 450 calorieën tijdens de les

  • Met een boost aan positieve energie terug naar huis

  • Flinke inspanning voor je lichaam, maar juist ontspanning in je hoofd

  • Elke week een feestje, je wil niet anders meer!

Tijden en locaties Clubfiesta

Wij geven de Clubfiesta lessen op 2 locaties

Lestijden

19:00u tot 20:00u

Locaties

MAANDAGEN
’De Schakel’ in Volkel

DONDERDAGEN
’MuzeRijk’ in Uden

Gratis proefles ClubFiësta!

Hoe heb je ons gevonden?

Waarom je mee moet doen