ClubJoy

by Together for YOU

Over ClubJoy

Deze organisatie biedt uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s. Het ledenbestand van inmiddels ruim 500 leden bestaat onder anderen uit sportclubs en fitnesscentra. En daarnaast vanzelfsprekend zelfstandige groepslesorganisaties zoals Together for YOU!

Over de lesprogramma’s

Kenmerkend voor de lesprogramma’s zijn de hoge kwaliteit, passie voor het vak en… FUN! Uiteraard is er een nauwe samenwerking met de aangesloten leden. Hierdoor wordt feedback uit de praktijk direct verwerkt in nieuwe programma’s. Dankzij deze werkwijze ervaart de cursist altijd de hoge betrokkenheid.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de programma’s zijn;

  • Motiverend: samen trainen met een professionele coach inspireert de TFY instructeurs
  • Vernieuwend: het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd
  • Eenvoudig: iedereen kan meedoen

Wil jij werken aan je conditie, je figuur, balans… of gewoon lekker bewegen? Dankzij de uitgebalanceerde lesprogramma’s heeft Together for YOU de perfecte workout.

Partners van ClubJoy

Met een aantal gerenommeerde partners uit de Nederlandse fitnessbranche wordt intensief samen gewerkt. Mede hierdoor wordt Together for YOU professioneel ondersteund, bijvoorbeeld met hoog kwalitatieve producten en dienstverlening. Alles is gericht op professionalisering van de leden!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoogwaardig en veilig fitness materiaal dat door de leden met korting kan worden aangeschaft. Bovendien is er de samenwerking met een professionele video-specialist. Deze partner draagt zorg voor de filmproducties en DVD’s waarmee de TFY instructeurs hun nieuwe lessen leren.