ClubJoy

by Together for YOU

Over ClubJoy

ClubJoy is een organisatie die uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s ontwikkelt. Haart ledenbestand (van inmiddels ruim 500 leden) bestaat onder anderen uit sportclubs en fitnesscentra. Daarnaast zijn ook zelfstandige groepslesorganisaties zoals Together for YOU aangesloten bij ClubJoy!

Over de lesprogramma’s

Kenmerkend voor de lesprogramma’s zijn factoren als hoge kwaliteit, passie voor het vak en… FUN! Uiteraard is er een nauwe samenwerking met de aangesloten leden. Hierdoor komt er veel feedback uit de praktijk. Deze feedback wordt direct verwerkt in nieuwe programma’s. Cursisten ervaren hierdoor altijd een gevoel van hoge betrokkenheid.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de programma’s zijn;

  • Motiverend: je traint samen met een professionele coach, wat inspirerend werkt voor de TFY-instructeurs
  • Vernieuwend: het programma vernieuwt iedere drie maanden
  • Eenvoudig: iedereen kan meedoen

Wil jij werken aan je conditie, je figuur, balans… of gewoon lekker bewegen? Dankzij de uitgebalanceerde lesprogramma’s heeft Together for YOU de perfecte workout.

Partners van ClubJoy

ClubJoy werkt intensief samen met een aantal gerenommeerde partners uit de Nederlandse fitnessbranche. Mede door deze werkwijze, kan Together for YOU professioneel worden ondersteund. Bijvoorbeeld dankzij hoogkwalitatieve producten en -dienstverlening. Feitelijk zijn alle activiteiten gericht op professionalisering van de leden!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoogwaardig en veilig fitness materiaal. Dit kan door de leden met korting worden aangeschaft. Ook een goed voorbeeld is de samenwerking met een professionele video-specialist. Deze partner draagt zorg voor de filmproducties en DVD’s waarmee de TFY instructeurs hun nieuwe lessen leren.