Groepslessen Poweryoga

Clubyoga | Together for YOU

Groepslessen Poweryoga / ClubYoga
Wat houdt het in?

Poweryoga (in ons geval specifiek ClubYoga van Clubjoy) is de perfecte training voor lichaam en geest. Jouw fysieke gezondheid en mentale stabiliteit staan daarbij voorop, want we helpen jou bij de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. Laat je meenemen met de muziek van deze tijd, de gevarieerde oefeningen en de instructrices. Het gevolg is, dat je even helemaal de dagelijkse drukte kunt vergeten!

De oefeningen bestaan uit populaire yogaposities, welke worden afgewisseld met kracht- en ontspanningsoefeningen. De focus van onze lessen ligt op het correct uitvoeren van alle posities en oefeningen, zodat je controle krijgt over je lichaam en geest. Wij begeleiden je hier optimaal bij!

ClubYoga voor inspanning en ontspanning

De groepslessen Poweryoga zijn perfect voor de ontwikkeling van zowel een beter figuur als een goede conditie. Je lichaam wordt merkbaar flexibeler en je komt meer in balans (zowel letterlijk als figuurlijk).

Je gaat absoluut merken dat je nieuwe, positieve energie ontwikkelt. Daarnaast gaat je lichaam gezonder aanvoelen en tenslotte zal je een gebalanceerd gevoel gaan ervaren. Bovendien ontwikkel je meer (spier)kracht, met een lagere blessuregevoeligheid in het dagelijks leven tot gevolg.

Voor iedereen, op elk niveau

Onze kundige instructrices zien erop toe dat jij altijd kunt meedoen op jouw eigen niveau. Het uitgangspunt van onze lessen is veiligheid en daarom geven we met twee instructrices tegelijk les. Als starter, of als je bijvoorbeeld wat rustiger aan wilt doen, volg je de eenvoudige(re) poses van de ene instructrice. Anderzijds, als je langzaamaan begint te groeien in het programma en jezelf nog meer wilt uitdagen, volg je de andere instructrice.

Op deze manier kan de hele groep tegelijk les krijgen én kun je altijd jezelf blijven uitdagen tot jouw uiterste.

Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, ongeacht geslacht of niveau. Je hoeft zeker niet lenig te zijn om mee te kunnen doen! Echter, het blijft altijd mogelijk om je grenzen te blijven verleggen.

Aan het einde van de avond zal je merken dat je met een ontspannen en relaxed gevoel naar huis gaat. Wij weten zeker weten dat je niet kunt wáchten tot onze volgende les!

Meedoen met een proefles of aanmelden?

Lijkt het jou wel iets? Doe een keer met ons mee! Een proefles is altijd gratis en zonder verplichtingen. Gebruik hiervoor het digitale formulier op deze pagina.

Of… hebben wij je al overtuigd dat dit programma perfect voor je is? Download dan direct ons aanmeldformulier. Vul het volledig in en stuur het per mail retour aan ons. Na ontvangst nemen wij dan direct contact met je op!

  • Verbetering van coördinatie, flexibiliteit en kracht

  • Spierversterkende werking op boven- en onderlichaam

  • Leer oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis

  • Het opwekken van nieuwe en positieve energie

  • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

  • Je verbrandt ongeveer 350 calorieën tijdens de les

  • Ook geschikt voor zwangere vrouwen (met extra begeleiding)

Tijden en locaties ClubYoga

Wij geven de ClubYoga lessen op 2 locaties

Lestijden

20:00 u tot 21:00 u

Locaties

MAANDAGEN
’De Schakel’ in Volkel

DONDERDAGEN
’MuzeRijk’ in Uden

Gratis proefles ClubYoga!

Hoe heb je ons gevonden?
ClubJoy

Waarom je mee moet doen